Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 20-26 August 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 20-26 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 20 august (pana la ora 21:19′), situatie baneasca confuza cu multe cheltuieli (majoritatea de loc urgente, utile ori inspirate) dar si cu destule sanse de a intra in posesia unor sume. Sursele pot fi diferite ca si valoarea lor. Unele persoane se pot afla in toiul unor dezbateri aprinse cu privire la mosteniri, drepturi care li se cuvin, puneri in posesie sau reglementari de acte notariale.

Intre seara zilei de 20 august si 22 august, felul acestor nativi de a se exprima se va caracteriza prin combativitate, intransigenta, insistenta, subiectivism si uneori, chiar, intoleranta fata de punctul de vedere al partenerilor de dialog. A se evita intrarea in dispute cu un profesor examinator. A se evita, prin prudenta, incidentele care pot aparea la drumurile scurte. Atentie sporita la evenimentele neprevazute din categoria intamplarilor ciudate. Rabdare si calm in fata unor stiri intempestive care va sunt aduse la cunostinta. Nu va “infierbantati”, nu intrati in panica, nu va pierdeti cu firea.

Pe 22 august Soarele va intra in casa banilor si beneficiilor materiale obtinute in relatia cu alte persoane si institutii, ceea ce, alaturi de factorul pozitiv al prezentei celor doi Benefici in casa a VIII-a, ar putea declansa sau grabi obtinerea unui avantaj ori crearea unui context favorabil.

Pe 23 si 24 august, nu sunt excluse situatiile enervante sau alarmante legate de exploatarea unui teren, a unui bun funciar, a unei locatii, fie si doar in ipostaza relatiei proprietar/chirias.

Pe 25 si 26 august, Varsatorii vor dori sa se rupta de restul lumii. Ca sa fie doar ei, cu visele lor, cu dorintele lor, cu aspiratiile lor vor cauta o evadare in dialogurile inteligente, in jocurile de societate, in lectura, in activitatile recreative sau creative, in functie de inzestrarea lor. Oarecare neseriozitate in sentimente (flirt), zic ei, nu strica.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...