Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 2-8 Septembrie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 2-8 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 2-8 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 2 septembrie, posibile innorari sufletesti. Pesimismul va domina universul de ganduri si simtiri ale nativilor.

Intre 2 septembrie, dupa ora 23:07′, si 5 septembrie dimineata, tranzitul Lunii prin casa I a nativilor, le va da Varsatorilor momente placute, trairi intense, surprize dar si pofta de a se purta nonsalant, de a se “copilari”, de a face numai ce le place. In casa a VII-a, a relatiilor parteneriale, nu este de loc linistea pe care si-ar dori-o ei cand vor avea chef sa se rasfete. Varsatori vor sta in sedinte de lucru, vor prelungi discutiile menite sa instaureze o anume directie de viata, de munca, de colaborare, mai precis, vor dori sa-si impuna punctul lor de vedere, interesul lor. Posibile surprize de la unii aliati al caror comportament va fi imprevizibil dupa cum, si ajutorul, pe care l-ar putea primi Varsatorii, va fi unul neobisnuit, venind de la persoane cu care nativii nu erau in relatii de prietenie; pozitia acelora ii va ajuta mult pe Varsatori. Situatie speciala, ca rezultat al impunerii vointei cuiva, in desfasurarea sau luarea unei decizii intr-un conflict (litigiu, proces, ancheta).

Intre 5 septembrie, dupa ora 08:29′, si 7 septembrie dupa-amiaza, preocupari materiale si patrimoniale a caror gestionare va fi mai usoara sau mai clara ca directie, prin contributia planetei Marte care, din 5 septembrie, va intra in zodia Fecioarei, permitand o abordare pragmatica si onesta a tuturor incurcaturilor materiale si/sau financiare. Varsatorii pot primi ajutoare, sponsorizari, inlesniri, poate nu in cuantumul scontat dar, salvatoare, pentru moment. Luna Plina in Pesti, din 6 septembrie, va atrage atentia asupra unui aspect de viata cu consecinte financiare sau, invers, al unui context financiar care, odata modificat, va determina un alt mod de viata.

Intre 7 septembrie, dupa ora 15:02′, si 8 septembrie, navala de ganduri si intentii, agitatie, multe vorbe fara rost si timp pierdut cu inutilitati.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...