Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 19 – 25 Septembrie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 19 – 25 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

S-ar putea sa fie o noapte mai grea, prima parte a zilei de 19 septembrie, pentru ca, dupa aceea, pana pe 21 septembrie, ei se vor dedica activitatilor comune, vizitelor.

Unele vechi prietenii se reinnoada. Varsatorii se pot intalni cu colegi de scoala sau de facultate, camarazi din armata, in fine, relatii din adolescenta sau tinerete care aduc un dram de noroc. Aceia le pot oferi, intr‑un moment de cumpana, ajutor personal, sprijin profesional sau social, deschidere sufleteasca etc. Intre 21 si 23 septembrie ei dezvolta o latura intimista. Varsatorii au chef sa ramana singuri, sa se odihneasca, sa se gandeasca, sa se cufunde in placerile care lor le dau echilibru si satisfactie interioara.

Nu vor avea chef nici de mancare, nici de vreo activitate practica. Intre 23 si 25 septembrie ies din crisalida, la lumina si se insereaza in forfota vietii de fiecare zi, cu forte proaspete, cu speranta, uneori chiar cu entuziasm. Pe 23 septembrie, Soarele intra in Balanta, respectiv in casa a IX-a a studiilor superioare si a mentalului evoluat.

Pana la alte ipostaze de viata pe care le va determina tranzitul solar, pe 23 septembrie primesc, pe cai “discrete”, tot felul de informatii necesare lor intr- o strategie de viata care ii va impiedica sa greseasca sau care va pune in evidenta o serie de riscuri daca isi vor lua o serie decizii. Pe 25 septembrie, Marte va intra in casa a VIII-a, a avantajelor materiale in relatie cu alte persoane si, de acolo, alaturi de Jupiter, va incepe sa provoace dispute si conflicte in care, nu o data, notiunile de dreptate, echitate, onestitate sau legalitate vor fi deseori invocate.

In rastimpul 25/26 septembrie acelasi Marte trimite, ca o sageata, direct spre unul sau mai multi prieteni (un grup) care trebui verificat la capitolul onestitate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...