Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 19-25 Noiembrie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 19-25 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, relatiile parteneriale vor fi in prim-planul atentiei acestor nativi. Varsatorii nu se vor putea extrage din acest context furtunos, plin de surprize. Ei insisi vor avea idei si solutii dintre cele mai putin obisnuite, puse in aplicare pentru a-si surprinde adversarul (daca va fi vorba de negocieri) sau pentru a-l intimida si destabiliza, daca va fi un colaborator ori un partener de viata.

Uneori, el va recurge la solutii dramatice: se va preface, va juca teatru, va exagera, va dramatiza pentru a indrepta conflictul pe directia dorita de el sau pentru a-l trimite in derizoriu. Totusi, nu este de minimalizat pericolul care mocneste in spatele unor dispute ce se pot declansa in aceasta perioada. Ele ar putea fi preambulul unor complicatii mai mari, in viitor.

Din 21 noiembrie seara, Soarele va intra in casa prietenilor si, de acolo, timp de o luna, le va deschide drumul spre cunostinte noi si utile lor. Varsatorii s-ar putea afla, in acest rastimp, in preajma unor persoane oficiale, care ii pot ajuta, dand curs unor dorinte sau unor nevoie urgente (de a li se face, de exemplu, dreptate, de a li se aproba o cerere ce vizeaza o chestiune vitala. Dialogurile cu aceia vor fi scurte si eficiente. Perioada trebuie speculata, pentru ca, aceasta sansa nu se va repeta curand.

Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, confuzie si asteptare in legatura cu o chestiune baneasca ce nu se rezolva. Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, se pun probleme de constiinta acute.

Unii Varsatori pot trece prin crize provocate de optiuni si decizii dificile pentru ca le pun la incercare principiile lor morale, profesionale, nationale, religioase, etc. Nativii trebuie sa tina cont de faptul ca aceasta criza are motivatii ascunse pe care nu le cunosc in totalitate, nu le descifreaza sau nici nu le banuiesc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...