Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 19 – 25 Decembrie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 19 – 25 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 19 si 20 decembrie contradicţiile vor pune stapanire pe Varsatori. Acestia vor sa rezolve, pe loc si repede, toate chestiunile incurcate din viaţa lor. Pentru asta dau dovada de o neliniste interioara care nu le e de loc un sfetnic bun.

Dau telefoane, fac vizite, abordeaza pe unul si pe altul, apeleaza la toate tehnicile de comunicare moderna, pentru a pune intrebari, pentru a face precizari, pentru a pune conditii etc. Un fel de razboi al cuvintelor din care nu vor iesi intotdeauna invingatori din simplul motiv, ca unii, nu-i vor lua in serios, altii ii vor ignora si altii, mai temperati, vor astepta un moment mai potrivit sa rezolve respectiva chestiune.

Este bine sa aiba reactii publice necontrolate, sa-si dea frau liber convingerilor sau sentimentelor pentru ca stridenta acestui context astral le va marca in chip neplacut comportamentul. Drumurile sunt asociate cu factori majori de risc de accidente, de producere a unor defectiuni la masina proprie cu care se deplaseaza sau la mijloacele de transport in comun, indiferent de natura lor, cu care se deplaseaza.

Calatoriile pot cunoaste amanari, modificari ale rutei, conditii impuse in ultima clipa. Pe 21 si 22 decembrie, Varsatorii sunt vedete, sunt actori chiar daca nu asta le este meseria. Vor sa faca impresie si reusesc. Sunt inventivi, simpatici, “trazniti”, se poarta adolescentin, le e dor de glume, de sotii, de comunicare, de exprimare libera, necenzurata a prea-plinului lor sufletesc. “Ma distrez, deci traiesc”, pare a fi, in aceste zile, deviza lor de viata.

Pe 25 decembrie ei incep sa se resimta de pe urma drumurilor, a agitatiei si a modului lor de viata extravagant dar, cum 25 decembrie, e ziua intai de Craciun, nu se vor tempera si vor “trage de ei” ca sa faca fata evenimentului. Stomacul insa…digestia insa…articulatiile…! si asta pe fondul Soarelui care va fi intrat in casa a XII-a a suferintelor cronice din 22 decembrie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...