Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 18-24 noiembrie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 18-24 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 noiembrie, pana la ora 20:59′, cariera, functia, rangul, demnitatile pot face obiectul unor discutii desfasurate in public ori in cadrul restrans al unui colectiv. Unele acuzatii pot fi nedreptate iar criticile simple rastalmaciri rautacioase. Mai grav va fi daca, in continutul unor atacuri, va exista un sambure de adevar. Jocul pe muchie de cutit intre adevar si minciuna, intre legitimitate si abuz care dureaza de aproximativ doua saptamani va deveni periculos, in aceasta zi, din cauza Lunii Noi in Scorpion, care va avea loc la ora pranzului. Nativii ar trebui sa ia aminte la “jocul cu margelele de sticla” ale unei posibile numiri, desemnari, pasari de responsabilitate, etc., care va trage, in afara onorului cuvenit functiei, si un lant de pericole si riscuri despre care nativii nu stiu prea multe lucruri ori de care, fascinati de ideea de putere, nu vor sa tina cont. Intre seara zilei de 18 noiembrie si dimineata zilei de 21 noiembrie, se contureaza numeroase intalniri cu prietenii; unele vor fi posibile din dorinta fireasca a nativilor de a comunica sau de a se distra alaturi de unii apropiati. Alteori, insa, poate fi vorba de consultari, de sfaturi pe care acestia le vor cere inaintea, sau in vederea, luarii unei decizii iar aceasta casa a XI-a va juca, din 22 noiembrie, cand Soarele va intra in acest sector astral, un rol important pentru multe dintre actiunile, initiativele si sperantele nativilor.

Intre 21 noiembrie, dupa ora 09:14′, si seara zilei de 23 noiembrie, perioada in care Varsatorii vor fi mai putin exuberanti si se vor dedica analizei unor situatii care ii nemultumesc prin evolutia lor nefericita. Stari organice trecatoare: apatie, oboseala, epuizare fizica, pierderea poftei de mancare.

Intre 23 noiembrie, dupa ora 22:15′, si 24 noiembrie, Varsatorii vor reveni la normal, vor fi in forma si vor putea oferi celor din jur surprize. Casa comunicarii poarta marcajul conflictual, brusc si neinspirat al replicilor dure.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...