Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 18-24 Martie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Martie 2917. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 18-24 Martie 2917. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In noaptea de 18 martie, pana la ora 05:00′, Varsatorii nu se vor putea detasa de ecoul evenimentelor de peste zi care i-au marcat profund si neplacut, mai ales daca, intr-un fel personal sau public, au fost criticati, atacati, discreditati.

Intre zorii zilei de 18 martie si 20 martie, pana la ora 17:30′, posibile consultari cu prieteni sau cunoscuti la care nativii vor apela din dorinta de a se sfatui cu cineva competent. Din 20 martie, Soarele va intra in casa comunicarii pe care o va transforma intr-un sector astral vulnerabil, incendiar, colcaind de conflicte potentiale si intamplari ciudate, ostile Varsatorilor. Fireste, intr-un astfel de context, toate tipurile de deplasari – lungi sau scurte, in tara sau in strainatate, sunt de evitat. Dialogul, declaratiile publice, exprimarea intr-un cadru oficial, probele orale la un examen se vor desfasura sub semnul unor derapaje si a unor turnuri nedorite (controverse, dispute, etc.); in general, acestea ar trebui amanate, contramandate sau limitate, in forma si continut, la strictul necesar, fara a se raspunde provocarilor. Spontaneitatea si tentatia de a improviza pentru a impresiona trebuie reprimata.

Intre dupa-amiaza zilei de 20 martie si 23 martie, pana la ora 04:29′, perioada caracterizata prin ganduri mocnite, prin lipsa unei perspective clare asupra unui sector de viata in care ei trebuie sa se pronunte. Nota obisnuita va fi de oboseala mentala, de plictiseala sau de exasperare prin frecventarea revenire la acelasi subiect.

Intre zorii zilei de 23 martie si 24 martie, Luna va tranzita semnul Varsatorului si le va da nativilor mai mult entuziasm si mai multa vioiciune intelectuala. O ipostaza speciala s-ar putea manifesta in viata unor Varsatori in urma impactului pe care il va avea asupra constiintei sau sentimentelor lor, o informatie, o marturisire sau o dezvaluire de natura sa le schimbe in totalitate perspectiva asupra unei stari de lucruri sau parerea despre o persoana.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...