Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 18-24 Februarie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 18-24 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 18 si 19 februarie (pana la ora 20:53′), posibil vartej mediatic (daca este vorba de o persoana publica) sau de comentarii in mediul socio-profesional in care activeaza Varsatorul. Etapa, nu va fi una periculoasa dar ii va indispune prin exagerarile sau fanteziile care se vor debita pe seama lui.

Pe 18 februarie, Soarele va intra in casa banilor castigati din munca proprie si le va permite, pentru o luna, sa se echilibreze financiar. Nu va fi vorba de castiguri mari ci doar de situatii favorabile lor care sa le permita sa depaseasca un “hop”. Pentru asta insa nu trebuie sa apeleze la ajutorul vreunui prieten. Dimpotriva, ei trebuie sa respinga orice combinatie propusa de aceia, pentru ca respectiva situatie nu se va rezolva iar prietenia se va strica. Solutia va sta doar in puterile lor.

Intre 19 februarie seara si 21 februarie (pana la ora 21:08′), posibile discutii de principiu referitoare la integrarea nativului intr-o structura bazata pe un statut de functionare oficial recunoscut (cluburi, grupuri de actiune, fundatii, organizatii, etc.). De acum pana la sfarsitul acestui an, nu va fi in avantajul Varsatorilor sa adere la astfel de societati. Contrariul, e un risc liber asumat.

Intre seara zilei de 21 februarie si 23 februarie (pana la ora 19:18′), confruntare interioara cu accente puternice de revolta. Ideile personale se razboiesc cu faptele, ideile si conceptele puse in circulatie la care nativul se raporteaza. Procesul va continua, cu atenuari si intensificari, pana la toamna.

Intre 23 februarie seara si 24 februarie, moment astral pe placul inimii Varsatorilor care vor simti nevoia sa se elibereze de cenzuri si discrepante interioare si sa se bucure de viata, dand frau liber chefurilor, poftelor si pasiunilor personale. Nota generala este data de schimbul intens de informatii, de conversatii, discutii, deplasari numeroase de scurta durata.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...