Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 18 – 24 Aprilie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18 – 24 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 18 – 24 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Unii dintre cei care s-au nascut in Varsator pot avea pateu de o perioada relativ banala. Altii insa, mai ales cei a caror harta natala intra in rezonanta negativa cu tranzitele perioade cuprinse intre 18 – 24 aprilie se pot confrunta cu o serie de evenimente care sa le dea viata peste cap.

Cel mai important dar si cel mai vulnerabil loc din harta cerului lor astral este casa a IV-a, cea legata de patrimoniu, stabilitate familiala. Aici lucrurile intra intr-o criza: fie ea existentiala, de unde nasterea, aparent din senin, a unor conflicte care au ca punct de pornire posesia unui bun, administrarea lui sau beneficiile pe care le aduce o avere, un patrimoniu, un bun familial. Unii dintre cei apropiati pot ridica pretentii, altii pot aduce acuzatii.

Fiecare doreste o schimbare a statutului personal in legatura cu obiectul sau bunul material in discutie. De aici si argumentele care pot depasi de multe ori cadrul justificat (economic sau juridic) prin abordari colaterale (datorie morala, onoare, responsabilitate, mila etc.). Daca, pana la un punct, ele pot fi justificate, de la un moment dat incolo, in logica conflictului, ele devin exagerate, absurde si prin urmare greu de rezolvat printr-o simpla discutie de principiu.

Din acest motiv, desfasurarea evenimentelor pe sectorul amintit, se poate acutiza, o data cu 20 aprilie, prin intrarea Soarelui in acest sector, prin efectul conjugat ale fazei de Luna Noua din 18 aprilie, produse pe casa dialogului, a comunicarii si a relatiilor cu rudele apropiate (mai ales frati). Intre 21 si 23 aprilie ar trebui sa se instaleze o perioada buna, placuta firii, agreabila in plan afectiv si eficienta in relatiile ce au nevoie de armonie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...