Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 17 – 23 Octombrie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17 – 23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 17 – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 octombrie unii Varsatori sunt cuprinsi de febra socializarii. Sunt traiesc din plin si se bucura de cercul de prieteni pe care si-l fac sau de noi prieteni care apar in viata lor. In principal, insa, nu este vorba de relatii solide, de drum lung ci mai mult de intalniri, placute ce-i drept, dintre cele care se realizeaza cu prilejul unor petreceri si festivitati dar care se destrama la fel de repede cum au aparut.

Intre 19 si 20 octombrie, Varsatorii pot sa fie obositi, plictisiti, fara chef. Cei in varsta se pot confrunta cu afectiuni cronice care privesc sistemul osos si articulatiile genunchilor si gambelor. Incepand cu 21 octombrie si pana pe 23 octombrie dimineata, registrul astral se schimba. Revin parca la viata, se insenineaza, prind curaj, devin activi si se ocupa indeosebi de persoana lor.

Vor fi in forma buna atat fizic cat si mental, veselia lor si optimismul devenind, nu o data, molipsitoare, iar intreaga lor prezenta in familie si in societate de-a dreptul incantatoare. Incepand cu ora 8 dimineata a zilei de 23 octombrie, ei pot avea mici castiguri banesti putand astfel sa rezolve chestiuni financiare (taxe amanate, datorii intarziate etc.).

Intreaga saptamana, Varsatorii vor avea parte de prezenta majora, intensa, benefica a planetelor ce tranziteaza casa a VIII-a a cerului lor astral, ceea ce presupune ca vor obtine avantaje, inlesniri, ajutoare, subventii, beneficii de pe urma unei imparteli (mostenire, partaj, etc.).

Totusi, in aceiasi zi de 23 octombrie, se poate petrece ceva (primirea unei informatii, un sfat, un avertisment, un eveniment) care, prin similitudine cu problemele lor personale, sa le atraga atentia asupra faptului ca sunt pe punctul de a lua o decizie sau de a actiona in dezavantajul lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...