Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 17-23 Octombrie 2014


Horoscop urania varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 17 Octombrie – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Inca e bine. Inca mai au, nativii din Varsator, posibilitatea de a evolua sau lucra cu folos in planul intelectului. Pot invata, isi pot etala cunostintele, pot crea situatii in care ei sa fie vedete. Examenele se pot lua cu oarecare dificultate sau dupa ce se depasesc niste piedici, neconcordante, intarzieri si se corecteaza mici erori materiale. Dupa 24 octombrie seara, drumul se limpezeste pe acest sector. Jupiter in Leu ar fi trebuit sa puna ordine in relatiile parteneriale, conjugale, ori in conflictele cu iz de proces.

Casa a X-a (unde se afla Mijlocul Cerului), loc esential pentru evolutia si afirmarea individului, va fi pusa la incercare in noaptea de 23/24 octombrie. Acolo e…eclipsa, e incercare, e confruntare dura. O atentie majora la ceea ce fac, ce decid, ce vorbesc si cum reactioneaza ar trebui sa aiba toti nativii, cu deosebire insa cei maturi, care detin functii, au rang, responsabilitati, nume sau notorietate ori cariera de aparat.

Din pacate, in acele zile, din punct de vedere astral, nu ii apara nimeni si, pentru ca lucrurile sa fie si mai complicate, cuadraturile Saturn/ Jupiter, Saturn/Luna Neagra vor spori in intensitate, contribuind la negativismul generat de faza de Luna Noua, de eclipsa si de invocata Via Combusta. Exista si exceptii: unii, care au exercitiul indelungat al intuitiilor, pot vedea ceea ce in viata de fiecare zi le-a fost ascuns de lumina Soarelui. Pentru asta era nevoie de o eclipsa.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...