Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 17-23 Iunie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 17-23 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 17 iunie, castig rezultat dintr-o noua situatie financiara, in principal salariala, care se va dovedi sub asteptari sau care se va derula in etape.

Intre 17 iunie, dupa ora 20:55′, si inceputul zilei de 20 iunie, daca n-ar fi vorbele spuse nelalocul lor multe conflicte nu ar exista. Perioada in care Varsatorii cu greu se vor abtine sa nu dea cuiva o replica “pe masura”. Cei care desfasoara activitati publice (inclusiv profesorii si avocatii) trebuie sa fie rezervati in declaratii si sa nu raspunda la provocari. Si drumurile vor fi bantuite de spectrul incidentelor si chiar al accidentelor. Decalog: nu conduceti obositi si enervati, nu va “grozaviti” la volan, nu apelati la mijloace de transport improvizate, excentrice sau necunoscute din punct de vedere tehnic. Raspunsuri din strainatate, de la persoane fizice sau de la institutii si foruri internationale care il debusoleaza pe un Varsator. Nu initiati schimbari majorede viata sau de cariera sub impresia de moment a unei oferte senzationale. Acceptati-o dupa o inteleapta analiza si verificare a intregului context.

Intre 20 iunie, dupa ora 00:53′, si inceputul zilei de 22 iunie, predispozitie casnica, dorinta de a se bucura de placerile si confortul casei. In dimineata zilei de 21 iunie, Soarele va intra in zodia Racului si va tranzita casa a VI-a a sanatatii si a muncii. In ambele ipostaze, acest tranzit solar poate aduce noutati, surprize, evenimente care il iau pe nepregatite pe nativ.

Pe 21 iunie, in zodia Racului, va intra si Mercur care, alaturi de Soare si Marte, va bloca multe initiative legate de regimul muncii. Varsatorul va trebui sa se resemneze si sa astepte un moment mai degajat astral pentru a face schimbari profesionale sau salariale.

Pe 21 iunie, in zodia Racului, va intra si Mercur care, alaturi de Soare si Marte, va bloca multe initiative legate de regimul muncii. Varsatorul va trebui sa se resemneze si sa astepte un moment mai degajat astral pentru a face schimbari profesionale sau salariale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...