Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 17-23 Ianuarie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 17 – 23 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ce mai freamat, ce mai zgomot! Soarele va deveni principalul dvs. aliat din 20 ianuarie cand va incepe sa va tranziteze semnul zodiacal natal.

Doar ca Micul Benefic, in Varsator, se va afla in opozitie cu Marele Benefic, Jupiter, pozitionat in Leu si asta va aduce ghinioane (mai mari sau mai mici, blocaje, solutii personale imposibil de activat), discrepante in relatiile parteneriale, mai ales cu persoane oficiale, puternice sau superioare dvs. din indiferent ce motiv (bani, functie, varsta, autoritate, pozitie sociala, vocatie profesionala).

De aceea, este bine sa nu va puneti rau cu ei, contrariindu-i sau iritandu- i printr-o atitudine ostila, de fronda sau de contestare. Nici relatiile conjugale nu sunt ferite de conflicte, mai ales in cuplurile in care nu s-a stabilit “cine e seful”, unde se da lupta pentru “putere domestica” sau unde, in mod fatal, partenerul face parte din zodia Leului.

Acuzatii si abuzuri se pot indrepta, in continuare, asupra unor nativi (aspectul nu e nou, a primit doar “intariri” astrale). Din 23 ianuarie, Mercur, care se ala in semnul dvs. natal, intra in miscare aparent retrograda si va priveste direct si personal, pentru ca pune intr-o cumpana dificila dorinta de a va exprima, de a comunica cu nevoia de a analiza, de a tacea si de a se abtine.

Macar pana pe 11 februarie. Luna Noua va apartine. Este Luna Noua in Varsator, care are o semnificatie fara echivoc: deschideti capitole de viata pentru o luna sau un an. Dupa 22 ianuarie sunt numeroase motivele pentru ca mintea sa va stea numai la bani. Nu intrati in combinatii dubioase, nu recurgeti la artificii financiare. 19-22 ianuarie, zile de risc pentru speculatii financiare.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...