Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 17-23 Februarie 2918


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Februarie 2918. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 17-23 Februarie 2918. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In sectorul banilor, lucrurile se vor schimba, intr-un registru favorabil, dar la un nivel superior zilelor trecute, datorita intrarii Soarelui si a planetei Mercur in casa a II-a a banilor, controlata de zodia Pestilor, context fericit care va dura trei-patru saptamani de acum incolo. Nativii vor avea noroc la bani, in functie de miza si premisa (munciti, datorati, cuveniti, castigati la loto, mos- teniti, capatati prin gesturi filantropice). Favorabile vor fi si toate discutiile menite sa lamureasca o cerere sau sa sustina o argumentare.

Intre 18 februarie, dupa ora 14:05, si 20 februarie seara, dialogurile pot deveni incendiare, mai ales daca nativii nu pot sau nu au nici un chef sa se abtina, ba mai mult, doresc sa faca impresie prin felul teatral de a aborda o problema. Vor ridica tonul, vor apela la gesturi retorice, se vor pierde in cuvinte si piruete verbale, gesturile si mimica lor, totul va avea darul de a impresiona, de a crea un efect pentru a obtine mai repede ceea ce ii intereseaza sau chiar sa abata atentia de pe sectoarele vulnerabile din respectiva disputa (un viciu de logica, continutul unei informatii, o vulnerabilitate de interpretare, un interes personal, subiectivismul, etc.). Pana la un punct, aceasta figura de stil dramatic poate sa le fie utila; exagerarea ei, nu!

Intre 20 februarie, dupa ora 21:12, si inceputul zilei de 23 februarie, tensiuni interioare traite de Varsator, in repetitie, pe fondul unor relatii cam strambe cu unele rude, mai ales daca intervine un interes banesc sau patrimonial. Posturi publice riscante, incarcate de raspundere; imagine controversata. Varsatorii vor fi pe punctul de a abandona o pozitie sociala sau profesionala pentru a-si recapata linistea si sanatatea.

Pe 23 februarie, dupa ora 2:08, dorinta de relaxare, de uitare, de compensare a stresului existential prin activitati menite sa-i relaxeze, sa le faca placere

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...