Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 17-23 Decembrie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 17-23 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 decembrie (pana la ora 19:52′), situatii favorabile in orice demers partenerial. Ideile sau solutiile ori maniera de a rezolva o chestiune personala prin intermediul sau cu ajutorul unui colaborator, sot, coleg etc. Vor avea o nuanta originala, atipica, poate chiar usor incredibila.

Din seara zilei de 18 decembrie si pana in zorii zilei de 21 decembrie, axa celor doua case ale banilor, veniturilor si avantajelor materiale este solicitata mai ales in ipostaza banilor cistigati din munca proprie. Pentru ca din 19 decembrie, in acest sector isi va incepe tranzitul planeta Marte vor fi posibile, cateva saptamani de acum incolo, rezolvari amiabile, solutii blande, concesii sau gesturi de binefacere.

Intre 21 decembrie (dupa ora 04:40′) si 23 decembrie (pana la ora 16:33′), lumea reprezentarilor superioare despre lume si viata, despre credinta si valori fundamentale poate fi zdruncinata de evenimente care se pot petrece in plan personal sau de ecoul unor evenimente exterioare care-i pun pe ganduri si-i fac sa se intrebe: “gresesc eu? trebuie sa ma schimb?”

Drumurile si calatoriile precum si scurtele deplasari pot lua o turnura aventuroasa, presarata cu intamplari iesite din comun, cu situatii inedite. Sunt de evitat luarile de cuvant, prestatiile publice si initiativele care se desfasoara intr-un context oficial, pentru ca predispozitia astrala va alimnenta spiritul nonconforist al nativilor.

Pe 21 decembrie Soarele va intra in casa lucrurilor nestiute si, de acolo, va introduce o nuanta de ordine, logica si ratiune in efortul nativilor de a patrunde tainele vietii lor sau semnificatia adevarata a evenimentelor. In restul zilei de 23 decembrie, posibile situatii incomode legate de felul in care trebuie sa-si exercite meseria sau sa decida in contul functiei si autoritatii lor publice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...