Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 16-22 Septembrie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 16-22 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 16 septembrie, discrete stari proaste organice de natura digestiva sau osoasa.

Intre 16 septembrie, dupa ora 04:09′, si dimineata zilei de 18 septembrie, impulsuri puternice pentru toti nativii de a se face remarcati, de a-si impune ideile, sugestiile ori vointa in fata cuiva (sot, partener de afaceri, de proiect) ori de a infrange rezistenta unui rival, dusman, competitor.

Intre 18 septembrie, dupa ora 07:53′, si miezul zilei de 20 septembrie, influxurile celor trei planete care tranziteaza casa a VIII-a ii vor da nativului ratiune, logica, sange rece, bun simt, pragmatism pentru a putea cantari corect o situatie cu consecinte materiale/financiare, pentru a evalua riscurile si estima castigurile si a decide in consecinta. Acest context astral se va imbogati, in ziua de 20 septembrie, dupa ora 04:16′, cu influxurile planetei Venus, care va intra in zodia Fecioarei, semn in care va ramane pana pe 14 octombrie a.c., oferindu-le nativilor, un culoar favorabil de actiune in planul beneficiilor rezultate din relatia cu alte persoane si institutii. Un moment aparte pot trai Varsatorii, in aceiasi zi, in preajma orei 09:30′, cand va avea loc faza de Luna Noua in Fecioara, ceea ce le poate provoca o intuitie, o limpezire a ideilor sau le poate revela o solutie practica.

Intre 20 septembrie, dupa ora 13:06′, si seara zilei de 22 septembrie, Varsatorii pot fi cuceriti de lumea ideilor, de universul culturii, al artei, al spectacolelor, al destinderii spirituale superioare. Moment bun pentru intelectualii care scriu, elaboreaza lucrari stiintifice sau de cercetare.

Din 22 septembrie, Luna va complica sectorul vietii sociale, al notorietatii si al succesului, introducand accente de invidie, de rivalitate, de disputa publica. La sfarsitul aceleiasi zile, Soarele va intra in zodia Balantei, dand casei a IX-a, pentru o luna, o vocatie speciala gandului, creatiei, inlesnind debutul in domenii de elita, afirmarea in medii academice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...