Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 16-22 Noiembrie 2019


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 16-22 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 16 și 17 noiembrie, axa celor două case ale sănătății va fi solicitată pe direcția sistemului digestiv; dacă este vorba de boli cornice, atunci, în peisajul cu care unii deja s-au obișnuit, poate interveni oboseala, plictiseala, epuizarea fizică, lipsa poftei de mâncare, Vărsătorii preferând un mod de viață protectiv față de stres și solicitările fizice intense.

Între 18 și începutul zilei de 20 noiembrie, reacții intempestive, marcate, mai ales în cazul celor tineri, de vanitate și/sau mânie ori de câte ori li se vor cere explicații ori vor participa la întâlniri în care nu vor fi ei “vioara întâi” (criză de orgoliu); vor fi parteneri dificili de dialog, dar și co-echipieri care vor ridica tot felul de (false) probleme. Cei răutăcioși din fire nu se vor da în lături în a obstrucționa o activitate sau a șicana un coleg.

Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului și va tranzita, până pe 3 ianuarie 2020, importantul sector al carierei, aducând un mesaj astral dificil și riscant dacă nu este gestionat cum se cuvine. Marte va intensifica ostilitățile, invidia, rivalitatea și îi va împinge pe Vărsători la cele mai surprinzătoare inițiative din dorința de a se apăra sau de a respinge ipostazele neplăcute în care se vor afla.

Moment al implicării în lupte pentru putere în cazul celor care visează la o funcție. Din păcate, din fericire?! – ei vor primi un plus de ajutor și de la Mercur, care, din 21 noiembrie, va reveni la mersul direct. De aceea, nativii trebuie să se gândească de două ori înainte să rostească o acuzație sau să formuleze o judecată.

Între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, iluzii cu privire la posibile câștiguri și avantaje materiale. Din 22 noiembrie, după ora 6:20, interes pentru activități intelectuale, dorința de a afla lucruri noi prin simple consultări, dialoguri, participarea la conferințe, demonstrații publice.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...