Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 16-22 Iulie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 16-22 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 16 si 17 iulie, unii nativi se vor intalni cu prieteni, cunostinte, apropiati pentru a pune la punct un proiect, pentru a discuta o chestiune de “metoda” intr-o anume privinta, fie cu privire la functionarea grupului din care fac parte si care ii uneste prin convingeri si interese comune, fie pentru a reglementa ceva de ordin juridic, administrativ sau de procedura (ori de ritual).

Indiferent de ipostaza, s-ar putea ridica problema unei contributii banesti pe care ei o vor respinge, fie pentru ca nu li se pare justificata, fie pentru ca li se va parea exagerata. Intre 18 si 20 iulie (pana la ora 07:00′), axa celor doua case ale sanatatii se va afla sub influenta puternica a fazei de Luna Plina in Capricorn (casa a XII-a), permitand unor nativi sa traiasca intr-un chip special acest moment astral.

Unii se vor simti rau fara un motiv anume, altii vor adauga la o indispozitie de moment si alterarea unei functii organice, in functie de varsta si de tablou clinic personal. Noaptea de 19 spre 20 iulie va fi cea mai incarcata de efluvii si, de aceea, nativii nu trebuie sa intre in panica daca vor avea insomnii, migrene sau disfunctii gastrice.

In cazul altor persoane nu organismul, in latura lui fizica va fi afectat ci in latura lui psihica, sufleteasca. Din 20 iulie dimineata pana pe 22 iulie, ora 12, situatia se schimba am putea afirma, fara exagerare, de-a dreptul spectaculos, pentru ca Luna va incepe sa le tranziteze zodia natala iar ei isi vor reveni, ba, mai mult, trecand de la o extrema la alta, Varsatorii vor fi niste persoane stralucitoare si active.

Din 22 iulie, dupa-amiaza, Soarele va tranzita casa a VII-a a relatiilor parteneriale care vor capata o importanta speciala pentru ei si ii va obliga sa reevalueze conflictele de interese in plan public sau profesional in care sunt implicati, declansand adevarate batalii pentru dreptate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...