Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 16 – 22 Ianuarie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16 – 22 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 16 – 22 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 16 ianuarie, Varsatorilor o sa le placa sa faca pe interesantii. Manati de dorinta de a se face remarcati sau de a se emancipa, daca sunt tineri, ei vor avea tot felul de initiative, care nu vor fi intelese ca o dorinta fireasca de a oferi solutii noi ci mai mult ca darul de a complica inutil o situatie.

Perioada critica in ceea ce priveste un examen, o audiere, o verificare a cunostintelor, situatii in care nativii vor manifesta tendinta de a se grabi, de a trata un subiect cu superficialitate si, implicit, cu neatentie. Intre 17 si 19 ianuarie dimineata, unii se enerveaza pe cineva din familie care le pune bete-n roate intr-o chestiune importanta pentru ei ca optiune de viata.

Perioada in care ambitia de a obtine o functie, o responsabilitate este mare pentru ca, in planul lor de viata, acea ipostaza reprezinta o etapa pe calea afirmarii sau a succesului. Intre 19 si 21 ianuarie dupa-amiaza, Varsatorii vor fi inventivi, plini de inspiratie si dedicati unor proiecte personale indraznete.

Perioada de mare libertate interioara, de avant, de curaj cand nativii se vor debarasa de acele responsabilitati care le apar ca niste bariere in calea evolutiei personale. Pe fondul intrarii Soarelui, in ziua de 20 ianuarie, in semnul lor zodiacal, se vor accentua si contradictiile lor interioare, transformandu-i, din niste fiinte dornice de afirmare, in niste fiinte revoltate.

Intre 21 (dupa-amiaza) si 22 ianuarie, pe unii, conditia fizica ii va obliga sa tina cont de limitele trupului, de o fiziologie subreda, asa incat vor fi obligati sa-si tempereze trairile si reactiile, sa se menajeze si sa urmeze un tratament. Din punct de vedere psihic, se vor confrunta cu dorinta de a “spune verde-n fata” ceva, cuiva, dar si cu imposibilitatea de a-si duce acel impuls la bun sfarsit, fie si numai dintr-o benefica reticenta sau un sanatos autocontrol, care le va reprima iesirile riscante.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...