Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 15-21 Octombrie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 15-21 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 si 16 octombrie (pana la ora 18:05′), nativii pot primi informatii socante. Nu toate vor avea aceiasi importanta si acelasi impact asupra vietii lor de fiecare zi. Dar, ele vor ridica semne majore de intrebare asupra legitimitatii unei atitudini, a unei conduite pe care nativii doreau sa o adopte.

Speriati de consecintele acelor optiuni, Varsatorii vor prefera sa renunte la ele, fara sa incerce sa le adapteze sau sa le nuanteze. Intr-un fel, este buna aceasta atitudine categorica de a se desparti de ceva sau cineva, de a refuza o oferta, de a nu da curs unei promisiuni etc. pentru ca riscurilor sunt reale.

Una dintre atributiile fazei de Luna Plina este cea de a dezvalui aspectele ascunse, tainuite ale unor relatii interumane sau ale unor situatii de viata insuficient cunoscute iar ceea ce se va petrece pe 16 octombrie va avea darul acestei “treziri la realizate” care poate veni prin dialog, prin lectura unui document, prin experienta similara a cuiva, printr-o dezvaluire sau printr-un joc al intamplarii care ii va aduce in imediata apropiere a realitatii netrucate.

Risc de incidente, accidente sau intamplari de-a dreptul neverosimile in contextul unor drumuri, calatorii, deplasari, excursii. Din dupa-amiaza zilei de 16 octombrie pana pe 18 octombrie, ora 17:30′, efortul de a impaca contradictiile si neconcordantele intre viata personala, cea a rudelor de care sunt dependenti si viata publica.

Intre 18 octombrie si 20 octombrie, ora 18:29′, vor fi avantajati intelectualii (filosofi, psihologi, sociologi), scriitorii si ziaristii, actorii, interpretii, regizorii si autorii de teatru si film, cei care se exprima in fata unui public prin intermediul ideilor, conceptelor sau al performantei artistice. Intre seara zilei de 20 si 21 octombrie, Varsatorii vor depune efort pentru a se achita de sarcinile de serviciu care li se par prea multe, prea grele sau ei vor fi fara chef de munca.

Sursa: Ziarul Libertatea



Mai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...