Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 15-21 Noiembrie 2014


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 15 Noiembrie – 21 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In situatii diferite, unii Varsatori se pot afirma prin intermediul acestor persoane care le fac un bine, le rezolva o chestiune incurcata, ii sprijina, ii crediteaza, ii recomanda, ii sustin si ii ajuta cu tot ceea ce le sta in putinta, intr-un cadru legal, onest si moral.

Asta nu inseamna ca lenesii, comozii sau cei lipsiti de moralitate, care au fost sanctionati de societate, gata, pot fi iarasi ce au fost. Aici este vorba despre un curs firesc de dezvoltare a unor insusiri si calitati personale, cultivate prin munca, educatie, invatare si nu de noroc chior, pile si alte artificii.

Raman valabile, pentru unele persoane, care, cu cat sunt mai “sus-puse”, cu atat sunt mai incercate, mai subminate ori mai contestate semnificatiile cuadraturilor pe care planetele din Scorpion le fac cu Jupiter.

Asupra lor se poate abate o nedreptate, un abuz sau exercitiul de autoritate al cuiva cu putere de decizie. Pot trece si de acest moment dificil. Rezolvarea definitiva a acestor conflicte, nascute in jurul rangurilor, functiilor, distinctiilor sau pur si simplu al succesului actual, se va produce insa abia in vara sau la inceputul lunii septembrie 2015.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...