Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 15-21 Iulie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 15-21 Iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 si 17 iulie dimineata, comunicarea va deveni haotica, presarata cu situatii care il pot pune in dificultate sau intr-o ipostaza jenanta pe nativ daca acesta se exprima in public in cadrul unui colocviu, congres, conferinta, adunare generala, prin declaratii, scrisori deschise, articole, facand afirmatii nepotrivite ca stil, mesaj si continut, aducand acuzatii nefondate sau lansand concluzii controversate. Deplasarile ar trebui amanate sau efectuate cu o atentie sporita dublata de o conduita prudenta, fara devieri de la traseu, abordarea drumurilor periculoase ori manevrarea masinilor precare tehnic. Atentie, in cazul candidatilor, la conduita care, daca va fi necorespunzatoare sau va incalca niste reguli ar putea atrage scaderea notei ori chiar eliminarea din competitie.

Intre 17 iulie, dupa ora 08:05′ si 19 iulie dimineata, nevoie de calm si dialog incurajator cu o ruda apropiata.

Intre 19 iulie, dupa ora 10:31′ si 21 iulie dimineata, prezenta planetei Venus in casa a V-a a placerilor (muzica, dans, petrecere, jocuri, mancare, bautura) reprezinta un factor pozitiv. Planeta le va permite Varsatorilor sa aiba parte de aceste bucurii firesti ale vietii de fiecare zi. Altora, in plan sportiv ori competitional de alta natura (teatru, film, arta, moda), le poate facilita succesul, laudele, aplauzele sau cronicile favorabile. Marte va intra, pe 20 iulie, in zodia Leului si va “pune pe foc” relatiile parteneriale. Se vor intensifica trairile nascute din spiritul de competitie, de rivalitate, de concurenta. Unele vor capata accente conflictuale. In cuplurile apasate de amintirea unor momente triste si dezamagitoare, dizarmonia, intoleranta si cheful de cearta vor sta la baza multor scene care se pot petrece din 20 iulie, in urmatoarele saptamani.

Din 21 iulie, dupa ora 11:01′, posibile tulburari metabolice, digestive, ale regimului zaharului sau osoase si dermatologice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...