Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 15 – 21 August 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15 – 21 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 15 – 21 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Varsatorii traiesc in si prin tranzitele planetelor prin zodia Leului, ce le sustine casa a VII-a, si care le da cele mai dinamice dar si cele mai ciudate (“traznite”, daca suportati termenul), impulsuri astrale cu privire la partenerul de viata, casatorie, divort, partaj, separare afectiva sau doar de bunuri, despartire, cearta, revolta, chef de revansa, spirit competitiv impins pana departe, uneori pana prea departe in afaceri, asocieri si parteneriate.

Unii nativi, rapusi de dorinta de a fi liberi, independenti, de a nu fi controlati de nimeni, au tendinta sa se supere din te miri ce, sa exagereze si sa ameninte cu demisia, cu plecarea, cu abandonarea unui proiect in care se afla implicat alaturi de o serie de persoane de mult timp. Nu-l motiveaza si nu-l calmeaza, deocamdata nici ideea unui castig banesc, nici veleitatile de a fi sef, nici dorinta de a face o schimbare esentiala in viata personala sau profesionala.

Nu! El vrea sa fie liber iar acum e timpul (astrologic) al acestor manifestari rebele, deloc constructive si prin asta, deloc inteligente. Avem de-a face cu capricii, stari de spirit exacerbate, cu fantezii si utopii care ii imping pe unii, mai ales pe cei tineri, sa dea cu piciorul la multe aspecte de viata solida pe care si le-au faurit singuri, cu efort si sacrificii.

Aceasta tendinta generala nu se epuizeaza in perioada 15 – 21 august pe care o analizam acum ci, ea va continua inca aproximativ 10 zile dupa aceasta etapa. Pe 16 si 17 august sunt constransi sa se ocupe de bani, taxe, chitante, plati etc.

Intre 18 si 20 august se rupt de realitate si citesc, se informeaza, invata etc. Intre 20 august dupa-amiaza si 21/22 august viata lor sociala, publica trece prin impas. Nu doar ei sunt nemultumiti de activitatea lor ci si cei din jur.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...