Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 15-21 Aprilie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 15-21 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 aprilie si inceputul noptii de 17 aprilie, Varsatorii vor trai in mijlocul unor evenimente ai caror protagonisti vor fi prietenii si apropiatii lor, la care ei participa uneori cu drag si cu mare chef, alteori fara nici o tragere de inima, mai mult din obligatie, in functie si de natura reala a sentimentelor care ii leaga sau ii separa de aceia.

Intre 17 aprilie, dupa ora 02:05′ si 19 aprilie, la pranz, nativii vor nutri dorinta de a se izola de colegi sau rude pentru a se odihni, pentru a se cufunda in universul lor de ganduri, preocupari si satisfactii cu atat mai mult cu cat vad ca, de la un timp, proiectele lor stagneaza tocmai pentru ca s-au lasat furati de vartejul evenimentelor care i-au abatut de la scopul fundamental: evolutia personala.

Intre 19 aprilie, dupa ora 13:52′ si seara zilei de 21 aprilie, luna va traversa Varsatorul si le va da celor ce apartin acestui semn zodiacal chef de a trece la fapte mari, de a se schimba, de a deveni activi si, poate ca, vor reusi.

In ziua de 20 aprilie, la ora 00:27′, Soarele va parasi zodia Berbecului, intrand in semnul Taurului, respectiv in casa a IV-a a familiei si patrimoniului imobiliar ori funciar. Tranzitul va consolida sau va da o noua perspectiva asupra bunurilor materiale pe care trebuie sa le primeasca sau sa le administreze, va consolida o legatura de familie sau va pune o problema de filiatie.

Pe 21 aprilie, la ora 13:32′, Marte va intra in zodia Gemenilor, respectiv in casa a VI-a ceea ce, de-a dreptul ii va “inflama” pe acesti vanatori de senzatii tari, care vor adora ipostazele de viata speciale, aventurile, provocarile.

Din 21 aprilie, dupa ora 22:43′, prilej de a castiga bani, de a gasi o solutie financiara favorabila lor. Va ramane activa tendinta combativa, conflictuala, subiectiva prin viziune, bizara in exprimare in cadrul unor lucrari de cuvant, a unor prelegeri in fata unui auditoriu sau in felul de a redacta un document scris.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...