Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 14-20 Octombrie


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 14-20 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 14 si 15 octombrie, la pranz, nativii vor dori sa-si impuna punctul de vedere, sa faca impresie buna in sedinte, conferinte si intruniri. Pe 14 octombrie, Venus va intra in zodia Balantei, ceea ce reprezinta un minunat factor astral menit sa dea activitatii intelectuale si tuturor proceselor mentale o calitate sporita, un spor la nivelul intelegerii precum si o mai mare forta de expresie si creativitate. Nativii isi vor putea valorifica acum, din plin, calitatile si insusirile. Moment al inspiratiei si al viziunilor de ansamblu care ii pot conduce spre performante profesionale remarcabile.

Intre 15 octombrie, dupa ora 14:19′, si 17 octombrie seara, Varsatorii ar putea fi nevoiti sa coboare din inaltul preocuparilor lor superioare si sa se dedice treburilor practice: vanzari, cumparari, tranzactii, plati, contracte, acte, intocmirea documentelor necesare.

Intre 17 octombrie, dupa ora 20:35′, si zorii zilei de 20 octombrie, preocuparile superioare pot fi marcate de trairi si procese mentale care vor sta sub semnul Lunii Noi in Balanta din casa a IX-a, care va avea loc in seara zilei de 19 octombrie. In cazul unor persoane, acest context astral le poate permite sa obtina sau sa duca la bun sfarsit un proiect pe care, un an intreg nu au reusit sa-l realizeze, mai ales daca este vorba de performanta profesionala, educatie superioara, relatie cu strainatatea.

In seara zilei de 17 octombrie Mercur va intra in zodia Scorpionului. Planeta comunicarii se va instala, pentru cateva saptamani, in sectorul vietii publice si nu va fi de loc un factor astral util sau profitabil in vreo directie, cu exceptia celor care au predispozitie astrala dedusa din harta nasterii care va intra in armonie cu acest tranzit alunecos si perfid.

Pe 20 octombrie, dupa ora 04:41′, Luna se va alatura perechii Jupiter/Mercur din casa a X-a, punand unele persoane nascute in Varsator in situatii complicate, delicate sau subminate de perfidia unor rivali.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...