Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 14 – 20 Noiembrie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 14 – 20 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 14 noiembrie se creeaza conditiile pentru veselie si disponibilitate pentru socializare, manifestari publice, stabilirea de noi relatii cu persoane cu ranguri si demnitati in contextul unor activitati de colaborare.

Schimbul de idei si opinii este favorizat: Varsatorii fac impresie buna sau, de la caz la caz, chiar entuziasmeaza. Acest sector va beneficia apoi, incepand cu seara zilei de 20 noiembrie, pana pe 10 decembrie a.c., de functia de mediator a plantei Mercur, ce va traversa, in perioada amintita, casa a XI-a a realizarii personale prin intermediul relatiilor sociale.

Intre 15 si 17 noiembrie dimineata acesti nativi se pot replia in interioritatea lor fie pentru a analiza semnificatia unor evenimentele la care au fost martori sau directia celor in care au fost implicati ca personaje active. Este un moment al analizei mature, serioase, responsabile si prudente. Intre 17 noiembrie dupa-amiaza si 19 noiembrie dimineata, Luna va traversa semnul lor zodiacal natal, dandu-le Varsatorilor curaj, spirit de initiativa (impinsa uneori, pana la fronda), inventivitate si tarie de caracter.

Intre 19 noiembrie dupa-amiaza si 20 noiembrie, nativii apartinand acestui semn isi vor indrepta atentia, mai mult decat in alte zile, spre chestiunea banilor care poate sa le ofere un peisaj destul de comod, cu mici solutii care sa le alunge ingrijorarea. Cum Mercur va parasi casa a X-a pe 20 noiembrie, iar Soarele se va indrepta spre sfarsitul tranzitului prin Scorpion, este de anticipat o relaxare a casei ridicarii in rang prin profesie si valoarea personala.

Atentie i la o serie de abordari periculoase sau extravagante (uneori doar de dragul de a face senzatie) care pot fi prost primite de catre public, anturaj, grup de lucru.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...