Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 14-20 mai 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 14-20 mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 14 mai (pana la ora 8), se instituie o perioada mai putin activa sau in care se vor manifesta la nivelul gandurilor si constiintei un lant intreg de factori ce controleaza un contract, un parteneriat de orice fel. Poate avea totusi un rol activ, de tipul “blitz” daca este vorba de conotatii legale, juridice care se pot abate asupra unui nativ, chiar daca e vorba de zorii zilei sau de dimineata, devreme, cand activitatea curenta abia incepe, manifestandu-se prin anchete, convocari, descinderi etc.

Intre 14 si 16 mai (pana la ora 19:33), se continua vechile complicatii materiale, fara putinta de a le rezolva, se nasc alte aspecte colaterale. Nota generala este de abrogare a unor clauze contractuale sau a unor intelegeri care fac, o colaborare sau un proces al muncii ori alte activitati bazate pe parteneriat sa intre in criza prin lipsa de sustinere legala, prin abandon sau prin cauze externe care genereaza interdictii la capitolul cooperare.

Intre 16 mai, dupa-amiaza si dimineata zilei de 19 mai, unii nativi isi vor identifica o serie de blocaje sau contradictii interioare pe care vor incerca sa le remedieze cautand argumente temeinice pentru o anume decizie, cautand documentatia necesara, invatand, dialogand cu specialistii sau expertii in domeniu. Deoarece Luna Neagra se va afla, pana pe 21 mai, in casa constiintei superioare, este de banuit ca, saptamana viitoare, Varsatorii nu vor face nici un progres dar, dupa ce Luna Neagra va parasi acel sector, ei se vor trezi ca dintr-o anestezie la realitate si vor evalua corect situatia, luand, in felul acesta, deciziile adecvate.

Din seara zilei de 19 mai si pana pe 20 mai, vor fi obligati sa ia act de supararea cuiva, de contestarea unora, de ostilitatea altora sau de subrezeniile de caracter ale celor in mijlocul carora traiesc. Tranzitul va arunca lumina necesara identificarii unor rivali, dusmani sau oameni periculosi prin perfidie.

Din 20 mai, Soarele va tranzita casa a V-a a sentimentelor si a creativitatii si le va da aripi si spor imaginativ.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...