Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 14-20 Ianuarie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Ianuarie . Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 14-20 Ianuarie . Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 14 si 15 ianuarie (pana la ora 05:53′), Varsatorii pot face mici (mari?!) crize de orgoliu si vanitate. Unii vor fi indreptatiti daca situatia care-i nemultumeste este de natura sa le aduca un prejudiciu de imagine sau este nascuta din reaua – credinta a unor rivali si competitori. Dorinta de a infrange rezistenta unora in fata evidentei, mai ales daca este vorba de procese sau conflicte in care sunt implicate una ori mai multe institutii ale statului.

Intre 15 ianuarie dimineata si 17 ianuarie la pranz, posibile noi surse de a castiga bani sau de a rezolva o problema financiara. Atentie nu va fi vorba de venituri constante, care se vor repeta mai multe saptamani sau luni ci, va fi vorba de o singura situatie fericita, de o oportunitate care se va ivi si care, fireste, va trebui valorificata.

Intre 17 ianuarie (dupa ora 13:16′) si 19 ianuarie, Varsatorii pot fi obligati sa mediteze inainte sa actioneze asupra consecintelor unei decizii sau a unei optiuni, mai ales in ceea ce priveste destinul lor profesional. Chiar daca presiunea momentului ii grabeste, este bine sa nu se piarda cu firea si sa analizeze cu calm, fara a se entuziasma prea repede.

La sfarsitul zilei de 19 ianuarie, Soarele va intra in sectorul zodiacal natal al Varsatorilor si, din acea postura, le va fi un aliat astral, timp de o luna. Din acel moment, unii ar trebui sa se astepte si la eventuale schimbari in viata lor &ndahs; minore, majore – in functie de varsta si de statul social.

Din 20 ianuarie, va incepe un tranzit antipatic care va intensifica ostilitatile si atacurile cu miza mare pe imaginea publica, pe autoritatea profesionala sau pe statutul social al nativului. In acea zi, se va produce, pe casa a X-a a nativilor, Ultimul Patrar al Lunii (Luna descrescatoare) in Scorpion, moment astral potentat de Luna Neagra ceea ce va spori riscul situatiilor imprevizibile cu efect asupra carierei lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...