Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 14-20 Decembrie


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 14-20 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 14 și 15 decembrie, dimineața, axa celor două case ale sănătății va fi solicitată de tranzitele dificile ale momentului, dar impactul principal va privi universul interior; fără să fie vorba de o suferință reală, de o afecțiune concretă, unii nativi vor trăi un sentiment acut de plictiseală, exasperare, dezamăgire, dezinteres sau refuz al multor stimuli externi: nu doar munca nu-i va entuziasma nici chiar plăcerile vieții.

Vărsătorii vor prefera să se izoleze, să mediteze, să se detașeze de tot și toate, privite, la un loc, ca factori de stres. Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, posibile întâlniri și dialoguri cu persoane autoritare care au o funcție, un statut, notorietate și cu care dialogul nu va fi ușor de purtat, cu atât mai puțin atitudinea neglijentă sau neserioasă.

Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, atitudine chibzuită, îndreptată spre buna administrare a banilor și de valorificare sau conservare a bunurilor de valoare. Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, mental detașat de aspectele mărunte ale vieții de fiecare zi, ceea ce la va permite să privească “spectacolul vieții” mai degajat, ba, chiar, cu umor, ceea ce reprezintă o adevărată compensare a stării de spirit din primele zile ale răstimpului studiat de noi acum, aici, în care nu au fost deloc în formă; suplețe mentală, mobilitate intelectuală.

Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului și va traversa casa I a personalității celor care aparțin acestui semn, până pe 13 ianuarie 2020. Pe fond, este vorba de un tranzit bun, profitabil, protectiv.

Planeta le va insufla o accentuată stare de bine, o disponibilitate spre viața activă, desfășurată pe multiple planuri, precum și ipostaze norocoase. Atenție, între 20 – 23 decembrie, la evenimentele sau la situațiile discrete, care pot trece neobservate și care se vor revela, mai târziu, în chip determinant.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...