Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 13-19 Mai 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 13-19 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 13 si 14 mai dimineata, se prelungeste tendinta instaurata cu cateva zile in urma, in privinta relatiilor cu prietenii unde se pot identifica premizele astrale ale unor divergente majore de opinii, ale unor conflicte de idei, de constiinta, de interes care ii vor pune pe nativi in situatia de a lua in calcul despartirea categorica de acestia sau doar ignorarea lor. Totusi, nu sunt de trecut cu vederea cuvintele care vor fi rostite la adresa lor de catre asa-zisii prieteni, nici comportamentul acelora intr-o atare situatie, cu toatele reveland adevarul lor caracter.

Intre 14 mai, dupa ora 08:38′, si 16 mai seara, zile de plictis, traite fara entuziasm, in virtutea obisnuintei.

Intre 16 mai, dupa ora 20:50′, si 19 mai dimineata, stare fizica si psihica mult modificata. Varsatorii se vor simti mai plini de viata, vor fi mai entuziasti, se vor implica in activitatile curente cu mai mult spor. Unii vor avea tot felul de idei si initiative meritorii, altii, daca sunt actori, artisti, interpreti, creatori, vor face pasi importanti in activitatea lor prin intermediul talentului bine pus in valoare de curaj, spirit tanar, novator, prin intuitie sau prin flash-urile memorabile prin valoarea lor artistica, estetica sau de continut si expresivitate.

Pe 16 mai dimineata, Mercur va intra in zodia Taurului, respectiv in casa a IV-a a familiei si a patrimoniului. Teoretic, aspectul sufera de pe urma dizarmoniei instaurate o data cu acest tranzit intre firea lor, simtirea lor si toate elemente de stres si limitare materiala care se tes in jurul notiunii de casa (gospodarie), avere, familie, relatii cu rudele. Cu toate acestea, prezenta lui Mercur intr-un semn practic si profitabil, va avea darul sa-i readuca cu picioarele pe pamant, mai ales atunci cand va fi vorba de responsabilitati si nu doar de beneficii.

In restul zilei de 19 mai, dupa ora 06:52′, satisfactii banesti, mici castiguri.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...