Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 13 – 19 Februarie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13 – 19 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 13 – 19 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Varsatorii vor fi, in prima parte a zilei de 13 februarie, combativi. Comunicarea va fi punctul lor forte dar ea va pacatui prin exces de zel, lipsa de masura sau insistenta deranjanta pentru cei din jur. Posibile conflicte sau mici accidente ori incidente cu prilejul deplasarilor curente. Din dupa-amiaza zilei de 13 februarie pana pe 15 februarie (ora 17) se pun premizele unor tensiuni latente in viata de familie.

Pe fondul unor informatii, al unor discutii anterioare, al unor concluzii la care au ajuns fie Varsatorii, fie rudele lor, in familie se instituie cod rosu de conflict. El poate izbucni oricand, incepand cu 14 februarie, cand Mercur va intra in zodia Taurului, respectiv in casa a IV-a, ceea ce va avea rolul aerului suflat pentru a inteti focul.

Pe aceiasi directie de viata, situatia se va complica din 17 februarie cand, alaturi de Mercur, va incepe sa actioneze si Venus. Cele doua planete personale, aflate in tranzit prin Varsator, vor functiona in dezavantajul nativilor, primind o replica dura de la Marte, aflat in Scorpion, in casa a X-a, ceea ce le-ar putea periclita o postura oficiala.

Pe alta directie, intre 15 februarie dupa-amiaza si 17 februarie, avantajati vor fi toti cei care desfasoara activitati publice, care presupun transmiterea stirilor, informatiilor, cunostintelor: profesorat, presa, media, teatru, spectacole de orice fel, activitate scriitoriceasca. Teoretic, sunt bine aspectate speculatiile financiare de moment. Tendinta spre aventura si spre imbogatirea experientei de viata prin “diversificarea” partenerilor reprezinta o tentatie si totodata o provocare irezistibila.

Intre 18 si 19 februarie, ar fi nimerit ca Varsatorii sa se domoleasca in privinta verbalitatii: mai putine cuvinte, mai putine luari de atitudine, mai putine declaratii de intentie rostite mai ales la locul de munca. Din 19 februarie, Soarele va intra in casa banilor castigati din munca proprie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...