Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 13-19 Decembrie 2014


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 19 Decembrie – 19 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

18 si 19 decembrie presupun un rastimp de aproximativ 48 de ore (cu o toleranta de 12 ore in minus sau in plus) care le poate aduce tot felul de surprize.

Teoretic, ca la carte, ar trebui sa se produca mai multe situatii, de intensitate si importanta diferita. Practic, se poate produce o singura ipostaza vag destabilizatoare. Desi impactul este, evident, unul personal, lovitura acestei increngaturi astrale va afecta fie casa a VII-a, fie casa a X-a. In ambele situatii evenimentul respectiv ii angajeaza si ii obliga sa reactioneze. Mai bine zis, chiar trebuie sa reactioneze, espectativa nefiind o solutie, iar tehnica strutului nefiind nici utila, nici profitabila.

Situatia trebuie tinuta sub control. De aceea, toate reactiile verbale, atitudinale, precum si deciziile luate ca o consecinta a acestei (acestor) provocari trebuie sa fie bine cântarite si sa nu fie luate la mânie, pe baza unor informatii superficiale, hazardate ori extravagante. In aceste doua ultime ipostaze, nici nu vor impresiona pe nimeni, nici nu vor obtine vreun rezultat favorabil.

Interesant este ca, in acest context de vibratii puternice, un ajutor le vine de la sot/sotie, partener de afaceri, colaborator sau reprezentat al unei institutii, pe care, chiar daca nu-l cunosc personal, va actiona corect, legal, in avantajul lor, ca un adevarat prieten. Totusi, nu e indicat sa se bazeze doar pe Providenta. In alta directie de viata, unii nativi pot fi invitati sa faca parte din asociatii si structuri de elita.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...