Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 13-19 August 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 13-19 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 13 si 14 august (pana la 7 dimineata), dorinta de a nu fi singuri, de a trai in mijlocul prietenilor, de a se bucura de viata, de a petrece sau de a desfasura o serie de activitati (cele mai multe cu scop nobil, nelucrativ) va fi un factor hotarator pentru Varsatori de a accepta tot felul de invitatii la actiuni si evenimente publice, de a se implica in initiative comune.

In acest context, ei pot intalni persoane importante, cu rang, cu functie care se bucura de incredere si autoritate publica si care ii pot ajuta, ii pot lua sub aripa lor ocrotitoare (daca sunt tineri) sau pot interveni in chip onest si eficient in beneficiul nativilor.

Intre a doua parte a zilei de 14 august si 16 august (pana la ora 15), Varsatorii ar putea incerca un respiro in acest program incarcat de socializare. Vor dori sa se odihneasca sau chiar sa se izoleze de zgomot, de agitatie, de risipa de energie la care s-au dedat pana atunci.

Intre dupa-amiaza zilei de 16 august si 18 august (pana la ora 19:35), Luna va strabate semnul lor zodiacal si-i va pune in situatia de a fi activi si dedicati persoanei lor cu mai multa responsabilitate. Nu va mai fi vorba de petreceri ci de mizele care trebuie onorate cu atat mai mult cu cat, pe 18 august, va fi “Luna lor Plina”, in Varsator, ceea ce le va aduce posibilitatea de a incheia cu multe dintre premizele de viata lansate cu un an in urma si de a deschide altele noi.

Pentru unii s-ar putea traduce prin victorie, prin succes, pentru altii poate fi vorba de o schimbare, uneori radicala, a scopurilor si metodelor de a-si pune in practica visele si planurile de viata. Intre seara zilei de 18 august si 19 august, in functie de obligatiile curente si de disponibilitatea financiara Varsatorii pot face cumparaturi de care nu e absoluta nevoie si care nu reprezinta o investitie, achizitii din categoria “mi-am facut o placere”, a fost un moft.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...