Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 12 – 18 Septembrie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 12 – 18 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Acesti nativi ar trebui sa se grabeasca si sa profite cat mai pot, adica intreaga saptamana viitoare si, dupa aceea, pana spre 25 septembrie, si respectiv 9 octombrie, cat mai functioneaza tranzitele planetelor Marte si Venus prin casa aliantelor dar si a conflictelor.

In perioada amintita se poate negocia sau se poate transa definitiv un conflict. Se mai pot face demersuri in vederea semnarii unui acord sau a unei intelegeri in beneficiul personal. Cu destul de multe schimburi de replici si consum de energie, chiar si disensiunile conjugale pot fi rezolvate. Intre 12 si 13 septembrie Varsatorii se uita pe cer, asa…mai mult in gol, in speranta ca de acolo, de sus, vor primi intr-ajutor o idee salvatoare cu privire la o chestiune baneasca.

Metoda, uneori, functioneaza. In preajma datei de 13 septembrie se poate petrece in viata unora ceva, de natura surprizei, care sa le schimbe registrul existential in chip evident. Intre 14 si 16 septembrie, gandirea lor va fi caracterizata printr-o abundenta de idei, si de planuri. Cei tineri (sau “inca” tineri) se vor scalda in acest suvoi astral ce le va pune mintea la contributie, obligandu-i sa desfasoare o intensa activitate cerebrala.

Aceste proces de gandire efervescent ii incanta pe toti, vazand “cate idei le trec prin cap”. Totusi, trebuie pusa o stavila in aceasta cavalcada a gandurilor si, fireste, trebuie pusa si ordine altfel, acest moment fertil din punct de vedere mental sau chiar spiritual, ramane o agitatie fara un spor real.

Pentru ca, din 18 septembrie pana pe 9 octombrie, va urma o incetinire a acestui tip de activitate intelectuala. De aceea, este bine ca ideile care se nasc acum sa fie notate, pentru a nu fi uitate sau alterate de trecerea timpului si pentru a fi puse in practica, cu calm, in miezul toamnei. Ambitii si provocari in plan profesional, public intre 16 dupa-amiaza si 18 septembrie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...