Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 12-18 Octombrie 2019


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 Octombrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 12-18 Octombrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 12 și 14 octombrie spre seară, dialoguri cu tentă “incendiară”, știri care îi fac pe unii nativi să se ambaleze, să intre în dispute. Motive de dezamăgire sau chiar de revoltă față de un fel de a se desfășura pregătirea profesională în care s-au angajat (mai ales dacă nu mai sunt copii, ci adolescenți, tineri, încă tineri).

Aceștia pot face o criză de independență și vor dezvălui latura lor rebelă, afirmând cu tărie că ceea ce au constatat nu le place, nu le convine, nu corespunde aspirațiilor lor, argumente de care părinții și profesorii trebuie să țină cont, în măsura în care toate acestea nu sunt doar niște capricii sau niște pretexte pentru a se sustrage de la obligațiile școlare curente.

Indiferent de motivul care generează o dispută, aceasta trebuie să fie restrânsă la minimum de explicații, pentru că influxurile Lunii Pline în Berbec, din seara zilei de 13 octombrie, tind să transforme subiectul într-un motiv de ceartă absurdă, fără argumente reale, doar cu nervi și patimă.

Între 14 octombrie, după ora 19:29, și dimineața zilei de 17 octombrie, contextul se va manifesta diferit în funcție de vârsta și logica biografică a fiecărui nativ: unii pot trece prin încercări legate de carieră și imagine, alții se pot lupta cu calomniile, unii pot avea neînțelegeri în familie, alții își pot vedea amenințat avutul (casa, patrimoniul) de împrejurările ostile care le dau târcoale.

Între 17 octombrie, după ora 5:30, și 18 octombrie, perioadă bună, plăcută, destinsă, în care Vărsătorii, mai ales cei tineri, pot avea idei interesante, soluții ingenioase la problemele lor de viață, în timp ce maturii, care desfășoară activități profesionale de natură artistică (creativă sau interpretativă) ori de tipul relațiilor cu publicul, pot da dovadă de imaginație, inspirație, curiozitate intelectuală, disponibilitate spre însușirea noutăților în domeniu.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...