Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 12-18 Noiembrie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 12-18 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 noiembrie dimineata, schimburi de cuvinte lipsite de protocol sau diplomatie, mici conflicte verbale. Posibile informatii care socheaza dar care il obliga pe nativ sa ia niste decizii de moment. Drumurile se pot asocia cu surprize, cu mici incidente, cel mai adesea provocate de o defectiune tehnica.

Pe 12 noiembrie, Mercur va intra in casa prietenilor ceea ce le poate permite Varsatorilor un schimb de impresii util lor. Cei tineri se pot forma in umbra unui model uman. Varsatorii vor avea de profitat de pe urma unor intalniri cu oameni interesanti, chiar daca acestea nu vor evolua spre o prietenie ci vor ramane la nivelul unor relatii oficiale.

Pe 12 noiembrie, Venus va intra in casa a XI-a, ceea ce le va permite nativilor sa se calmeze, sa-si limpezeasca ideile, sa se stabilizeze cu logica, intr-o decizie, o optiune sau o strategie de viata. Atentie sporita in cazul celor care au functii si demnitati ori imagine publica de aparat la eventualele atacuri care se pot produce in ziua de 12 noiembrie ori la riscurile pe care si le pot asuma in mod nejustificat, actionand sub ecoul afectiv al evenimentelor. Unii si-ar putea pierde functia, altii ar putea sa se retraga dintr-o activitate, in urma presiunilor exercitate asupra lor.

Intre 13 noiembrie (dupa ora 04:24′) si 15 noiembrie (pana la ora 03:23′), probleme de conservare a averii, de protejare a unui bun funciar, imobiliar sau locativ. Posibile instrainari fortate de imprejurari particulare cu impact major asupra nativului.

Pe 15,16 si 17 noiembrie (pana la ora 02:57′), unele persoane nascute in aceasta zodie, mai ales cei tineri, vor da dovada de exuberanta si chef de viata, de inspiratie si imaginatie (daca sunt artisti, creatori, interpreti). In restul zilei de 17 si, apoi, pe 18 noiembrie, mici disfunctii organice, reflectate mai mult la nivel digestiv.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...