Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 12 – 18 Decembrie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 12 – 18 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

O constanta astrala a saptamanii viitoare o reprezinta, pentru Varsatori, subrezenia casei a X-a, legata de putere, autoritate, functie, imagine. Pe acest sector, riscurile se intensifica intre 14 si 16 decembrie. Pana atunci, se poate vorbi de o prima parte a zilei de 12 decembrie care ii impinge pe nativi sa legatura cu o serie de prieteni.

Motivele sunt multiple: au nevoie de o mana de ajutor de la o persoana onesta, au nevoie de o consultare sau de un sfat venit de la un cunoscator in domeniu, au nevoie de sprijin moral, au nevoie de solidaritate umana dar toate acestea isi gasesc motivatia in tranzitele zilelor anterioare, cand Luna a strabatut casa a XI-a, lasand semnatura astrala a Lunii Noi in Sagetator.

Intre 12 si 14 decembrie (pana la ora 15), unii nativi se pot confrunta cu discrete stari organice legate de fiziologia aparatului osteo – articular, a pielii, a regimului mineralelor in organism. Starea psihica, fara a fi una proasta, nu debordeaza de veselie, ingandurarea putand sa se abata asupra lor, adesea.

Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie (pana la ora 20), Luna se va afla in Varsator, zodia lor, si le va da aripi. Vor iesi din apatia zilelor trecute, se pot bucura de multe motive din viata lor, se vor insenina si nu vor mai vedea lucrurile doar in latura lor anevoioasa.

Acelasi tranzit insa – atentie!-, ii face sa minimalizeze sau chiar sa ignore o serie de adversitati si ipostaze dezavantajoase care se construiesc in preajma lor daca au succes, o imagine de aparat sau vreo functie de exercitat. Intre 17 si 18 decembrie, Varsatorii pot face demersuri menite sa le imbunatateasca veniturile prin mici castiguri si avantaje. Tentativele altora, de mai mare amploare se vor lovi de o serie de piedici astrale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...