Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 11-17 noiembrie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 11-17 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 11 noiembrie, nu evenimentele concrete vor da nota esentiala a momentului, ci interesul si preocuparea ori chiar concentrarea pe chestiunile de “destin”, privitoare la “Sensul vietii” (Nodul Nord al Lunii), legat de relatiile parteneriale si la “Pedeapsa (sau suferinta) in viata”, (Nodul Sud al Lunii) legat de evolutia fiecarui nativ in parte. Nu toti Varsatorii vor fi angajati in aceste transformari, pe care specialistii in esoterism, le denumesc karmice. Ele vor fi amplificate si vor capata o alura dramatica in cazul persoanelor aflate in preajma varstei de 40 – 42 de ani care sunt nemultumite de ce le-a oferit viata pana acum sau de ceea ce au facut ei pentru propriul lor destin de unde si intrebarile rascolitoare.

Intre 11 noiembrie, dupa ora 18:41′, si inceputul zilei de 14 noiembrie, indoieli si nesiguranta cu privire la felul in care ar trebui sa rezolve o jena financiara.

Intre 14 noiembrie, dupa ora 01:26′, si dimineata zilei de 18 noiembrie: alt capitol de viata, alt motiv de stres, poate chiar de conflict exterior, nascut din felul in care reactioneaza un nativ la chestiunile ce tin de meserie, de constiinta, de dialog public, de atitudine sau de angajare a responsabilitatii. Nota generala este de exprimare extravaganta, de comportament excentric, de reactii contestate de public sau respinse de cunoscuti.

Intre 16 noiembrie dupa ora 10:29′, si 17 noiembrie, perioada traita intens, ca un mars printre pericole si provocari, presarat cu succese, cu retrageri strategice dar si cu infrangeri. Varsatorii pot avea parte de succes “prin umbra” sau de umbrire a succesului. Cei puternici pot invinge prin superioritatea mentala care le va permite specularea inteligenta a unui moment sau a unui context. In aceste momente, ar fi utila consultarea cu un personaj matur (mai in varsta decat nativul), cu o structura mentala si sufleteasca stabila, echilibrata si cu o larga cunoastere a vietii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...