Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 11-17 Martie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 11-17 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 13 martie dimineata, daca au ce, Varsatorii vor administra cum cred ei de cuviinta, un bun ce poate sa le aduca un castig printr-o exploatare inteligenta. De cele mai multe ori, insa, in acest scurt rastimp, va fi vorba mai mult de un cadou, o atentie, un mic beneficiu care nu merita prea multa atentie, alta decat a bucuriei firesti raportata la valoarea lui materiala.

Intre 13 martie (dupa ora 07:29′) si 15 martie dupa-amiaza, posibil conflict interior sau criza de constiinta a Varsatorului. In general, acest conflict apare in jurul varstei de 40 – 42 de ani, cand nativul ajunge la concluzia ca nu a facut ce trebuia sau ca a gresit in deciziile fundamentale si doreste, pe ultima “suta de metri” sa repare traseul vietii lui. Acum insa, este posibil ca aceasta revolta indreptata asupra siesi sa fie starnita si de unele evenimente exterioare, de discutii lamuritoare, de dezvaluirea unui secret. Informatia joaca acum si aici un rol esential si ea va fi resimtita cu atat mai imperios necesar, pe directia unei schimbari majore de viata, dupa 13 martie, cand Mercur va intra in sectorul casei a III-a si va inlesni descoperirea unui adevar peste care nu se poate trece. Axa celor doua case ale drumurilor este mult prea incercata pentru a fi propice deplasarilor. De aceea, intelept ar fi ca ele sa fie temeinic pregatite, sa fie amanate.

Intre 15 martie (dupa ora 17:11′) si 17 martie, motivatiile profesionale vor fi puternice. Cel mai mult si mai bine ele vor functiona ca “imbold”, ca motor launtric ce-i va indemna pe nativi sa treaca la fapte. In cazul unora, la acest context astral se va adauga si un factor determinant ce provine de la familie; se intampla ceva cu una sau mai multe rude, se ajunge la un acord cu aceia (in special cu parintii) in vederea realizarii de sine ori, poate, primesc sustinerea materiala de care aveau nevoie si abia acum o primesc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...