Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 11-17 Iunie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 11-17 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 12 iunie, griji cu privire la integritatea unei mosteniri, la felul in care se vor rezolva demersurile privitoare la un beneficiu material. Uneori, in derularea lor intervin factori perturbatori care vin dinspre casa a V-a, (copiii creeaza probleme, iubitul sau iubita complica lucrurile prin lipsa de solidaritate, prin pretentiile exagerate) sau casa a XI-a, unde, unii prieteni pot interveni in detrimentul desfasurarii corecte a lucrurilor prin interpusi sau personal, in mod fatis.

Intre 13 si 15 iunie (pana la ora 15), unii vor face diligente oficiale pentru o cauza personala sau se pot prezenta in ipostaza publica, placand, convingand sau impresionand un public sau un auditoriu interesat de subiectul abordat.

Pe 13 iunie, Mercur va intra in casa a V-a, a placerilor, distractiilor si aventurilor, dandu-le ghes sa uite de activitatea cotidiana si sa faca “pauze de destindere”. Vor fi cultiva joaca, jocul, jocurile de noroc, speculatiile, glumele, petrecerile, plimbarile, aventurile, pariurile, dorind sa guste din toate placerile si sa nu le “scape” nimic. Contextul astral permite derapajele morale, indraznelile vinovate, subiectivismul.

Perioada 11 – 18 iunie este favorabila actorilor si celor care se produc in fata unui public, intr-un act artistic.

Intre 15 iunie dupa-amiaza si 17 iunie, unii pot suferi de pe urma comentariilor facute in public, de pe urma unor acuzatii exagerate sau nefondate, de pe urma invidiei sau de pe urma unor atacuri menite sa-le subrezeasca autoritatea si puterea. Poate ca respectivele “atacuri” nu vor avea consecinte, ramanand la nivelul unor barfe. In cazul celor care se incadreaza intre 40 – 42/43 de ani, exista tendinta de a se afirma cu orice pret, de a rupe barierele banalitatii sociale prin gesturi care sa-i scoata in prim-planul atentiei publice. Din aceasta categorie se vor recruta cei care, nemultumiti de sine, vor dori sa-si dovedeasca lor, si mai ales celor din jur, ca sunt in stare de lucruri exceptionale, iesite din comun, implicandu-se in actiuni temerare: expeditii, experimente, posturi publice excentrice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...