Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 11-17 Februarie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 11-17 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 12 februarie dimineata, perioada intensa, interesanta, ce va permite nativilor restructurari in plan personal care, chiar daca vor necesita timp pentru materializarea si realizarea lor, le vor fi revelate, acum, in adevarata lor importanta. Luna Plina care se va forma la inceputul zilei de 11 februarie va opune Soarele, in Varsator, Lunii, in tranzit prin Leu, in casa relatiilor parteneriale. Acestea vor fi cele doua sectoare unde va interveni “degetul destinului” in privinta lor: propria persoana si “celalalt”: sotul, partenerul de proiect, dusmanul, etc, vor fi puse sub reflectorul acestui contetxt astral puternic, special si prin functia – nu doar simbolica – a eclipsei care va permite vizualizarea (sau constientizarea) unor aspecte nebanuite, ascunse, de unde si functia ei revelatoare, de a aduce spor de cunoastere si limpezire de sine.

Intre 12 februarie (dupa ora 03:51′) si 14 februarie seara, perioada banala, fara semnificatie speciala care poate capata contur doar in functie de harta natala.

Pe 14 februarie, Luna Neagra va intra in casa prietenilor si apropiatilor pe baza de afinitati elective. Din fericire, nu este un sector dinamic dar, in lunile ce vor urma, tranzitul ei prin casa a XI-a va crea un deranj in aceste relatii si sentimente.

Intre 14 februarie (dupa ora 22:42′) si 16 februarie dimineata, posibile “inflamari” ale unor nativi, mai ales ale celor tineri fata de unele idei si solutii cu care se confrunta si care nu le convin ori contata ca ii constrâng sau ii abat de la drumul lor. Certurile cu fratii, vecinii sau cunoscutii ocazionali pe chestiuni de principiu sau pe fleacuri se nasc din orgoliu, uneori din infatuare sau din ambitia de a nu recunoaste partea de adevar a celuilalt.

Intre 16 februarie (dupa ora 08:41′) si 17 februarie, ingrijorari cu privire la viitorul functiei pe care o au sau al imaginii lor publice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...