Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 11 – 17 Aprilie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11 – 17 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 11 – 17 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Poate ca multor Varsatori nu le convine stresul in care ii tine, de la un timp, combinatia pe care Soarele lor natal o face cu Jupiter in Opozitie.

Acum, trebuie sa se resemneze: de niste zile, in Taur, deci in cuadratura, il au pe Marte. Din 15 aprilie, acesta nu va mai fi sigur ci, el va lucra alaturi de Marte, pe casa a IV-a. Unora le va strica linistea si armonia din familia de care apartin prin grade de rudenie. Altora le va da de lucru cu privire la integritatea si buna (sau proasta) functionare a gospodariei.

Altii pot sa nu-si mai vada capul de treburi daca locuiesc la tara ori au pamant pe care trebuie sa-l ingrijeasca in aceasta perioada indiferent de natura culturii (cereale, viticultura, horticultura, sere, gradini, livezi, paduri). Preocuparea ramane constanta si intensa pana la jumatatea lunii mai a.c.

Planeta Venus va intra pe 11 aprilie in casa a V-a, in semnul Gemenilor, zodie de Aer, convergenta cu natura semnului de Aer al Varsatorului, care le va da, impulsuri pozitive legate de creativitate, imaginatie artistica, inspiratie, vocatie literara, teatrala sau cinematografica, posibilitate de manifestare in fata unui public. Intre 13 si 14 aprilie ei ar trebui sa fie in forma buna, mai ales din punct de vedere intelectual.

Pe 17 si 18 aprilie se pot “aprinde”, luandu-se la harta cand cu unul, cand cu altul, pentru fleacuri sau pur si simplu din ambitie. Poate ca, in acele doua zile, vor evita sa faca drumuri. Initiative interesante, ingenioase cu rost domestic. Atentie la litigiile de orice fel, in curs de desfasurare, in perioada 17-18 aprilie: ele pot avea consecinte patrimoniale.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...