Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 10-16 Septembrie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 10-16 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 septembrie (pana la ora 16), pe de o parte veselie, antren si entuziasm aratat de Varsatori fata de unii prieteni. Pentru niste zile vor cultiva chiar aceste intalniri unde se pot manifesta cu toate calitatile si inclinatiile lor. Cu timpul, se vor retrage din aceste forme de pierdere a timpului mai intai pentru ca nu vor mai avea bani de cheltuit, apoi pentru ca nu se mai simt la fel de bine ca inainte. De aceea, intre dupa-amiaza zilei de 10 septembrie si 12 septembrie, vor prefera sa ramana singuri, sa se ocupe de un hobby, sa-si puna ordine in ganduri, sa-si vada de sanatate. In acest rastimp, exuberanta de mai ieri se va risipi.

Pe 13, 14 si in dimineata zilei de 15 septembrie (pana la ora 05:23′), Luna le va tranzita semnul zodiacal natal, ceea ce va fi un bun prilej de a fi in forma buna cel putin mental, intelectual, creativ. Vor fi avantajati toti cei care desfasoara activitati ce presupun o abordare noua, originala, o viziune “proaspata” asupra lucrurilor. Cei maturi se vor lupta, in continuare, cu sicanele invidiosilor, rivalilor si a celor care ravnesc sa le ia locul. Soarele lor natal dimpreuna cu Luna in tranzit vor rezona armonios si interesant cu cei doi Benefici din casa ideilor inalte. E vremea celor ce vorbesc frumos, a liderilor de opinie, a scriitorilor, a ideologilor, a marturisitorilor de adevaruri esentiale.

Pentru cei tineri poate fi o perioada buna pentru descoperirea de sine, pentru manifestarea unui talent, pentru inceperea uceniciei pe langa un maestru.

Intre 15 si 16 septembrie, evenimentele momentului, Luna Plina in Pesti si Eclipsa ii vor transforma, pe fondul acestei stari de entuziasm interior, in niste risipitori, in niste persoane care vor afirma ca “banii nu conteaza, conteaza ce faci cu ei”, purtandu-se ca atare, adica generos.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...