Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 10 – 16 Octombrie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10 – 16 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 10 – 16 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 10 octombrie Sensul Vietii (Nodul Nord al Lunii) va intra in casa a VIII-a a banilor si beneficiilor obtinute ca ajutor sau prin prezenta constanta a cuiva care le ofera suportul material necesar pentru actuala etapa de viata.

Nodul Sud va incepe sa tranziteze, tot din 10 octombrie, casa a II-a a banilor din munca proprie si a tuturor relatiilor financiare in care intra componenta “munca platita”. Intre 10 si 11 octombrie dimineata, nativii pot realiza niste castiguri, pot pune baza unei relatii cu o persoana sau cu o institutie de pe urma careia el poate beneficia material, social sau moral. Se pot oficializa acte ce privesc o mostenire, se poate intra in posesia unor bunuri prin cadouri, donatii, gesturi filantropice.

Intre 11 octombrie dupa-amiaza si 13 octombrie, unii nativi pot trece prin crize de constiinta provocate de destramarea unor planuri sau vise pe care si le-au facut in legatura cu un succes sau cu afirmarea lor. O situatie se schimba radical prin anularea conditiilor anterioare sau prin modificarea radicala a unor clauze de data recenta. Vesti care supara mai ales in ipostaza refuzului unei aprobari asteptate, a respingerii unei cereri, a acceptarii unui dosar depus etc.

Pe 12 octombrie, pot avea loc discutii a caror turnura nebanuita si neplacuta socheaza si il lasa pe nativ, pentru moment, fara cuvinte, fara reactie, fara solutie. Intre 14 si 16 octombrie dimineata se poate vorbi de o activitate socio-profesionala desfasurata sub semnul stresului, al unor conflicte si tensiuni ce planeaza in registrul socio-profesional public.

Din 16 octombrie dupa-amiaza, relatiile cu persoanele importante, sus-puse, cu functii intr-o ierarhie socio-profesionala, sunt de bun augur, ele permitand nativului obtinerea unui sprijin moral.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...