Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 10-16 Martie 2018


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 10-16 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In dimineata zilei de 10 martie, cel mai important context sugerat de tranzitele momentului s-ar putea sa nu-i priveasca pe toti nativii dar, unii s-ar putea implica in activitati cu caracter oficial patronate de structuri organizate (asociatii, cluburi, fundatii, colective de initiativa). Nota comuna a acestor activitati este solidaritatea, filantropia, generozitatea si dorinta de a fi utili semenilor, dorinta de a face bine, de a servi principiile nobile sau legale si morale intr-un domeniu de viata.

Pe 10 martie, Jupiter va intra in miscare aparent retrograda, postura astrala in care va ramane pana la jumatatea lunii iulie a.c. Despre pericolele pe care le implica radicalismul, profunzimea si vocatia de destin a prezentei planetei Jupiter, in Scorpion, am vorbit deseori, de cand Marele Benefic si-a inceput tranzitul prin casa a X-a a cerului de nastere al acestor nativi. Intrarea intr-un nou registru astral al acestei planete nu poate sa ramana fara consecinte in planul profesiei, al notorietatii, al ridicarii in rang prin valorificarea calitatilor personale. Doar ca, de asta data, Varsatorii s-ar putea confrunta cu piedici majore, cu intorsaturi dramatice de statut, cu optiuni si decizii costisitoare prin renuntarile pe care vor trebui sa le accepte pentru a deschide drum unui ideal sau unei oportunitatii. Partea buna este ca, timp de patru luni si jumatate, de acum incolo, ei vor putea corecta erorile si neimplinirile acestui tranzit inceput in toamna anului 2017.

Intre 10 martie, dupa ora 11:52′, si 13 martie, tendinta de izolare, de insingurare si introspectie.

Intre 13 martie, dupa ora 00:45′, si dimineata zilei de 15 martie, etapa mai vioaie: Varsatorii se vor simti in forma si vor da curs ademenirilor cotidiene.

Intre 15 martie, dupa ora 12:12′, si 16 martie, posibil moment placut, confortabil sau lamuritor din punct de vedere financiar.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...