Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 10-16 iunie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 10-16 iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 iunie, tulburari in plan sentimental. Varsatorii vor fi suparati pe unii prietenii pentru felul in care aceia vorbesc, gandesc, actioneaza sau se poarta cu ei. Alteori, mai ales cei tineri, vor avea impresia ca nu sunt pretuiti, ca se afla in mijlocul unui joc dublu, ca sunt “trasi pe sfoara” din punct de vedere afectiv. Va fi vorba de o chestiune de comportament, de atitudine dar si de o criza de incredere.

Intre 10 iunie, dupa ora 14:37′, si inceputul zilei de 13 iunie,atentia Varsatorilor se va indrepta spre starea lor de sanatate. Vor asculta glasul de taina al organismului si, intr-o prima etapa, pentru a se lamuri despre ce e vorba, vor opta pentru un regim alimentar de crutare, pentru o dieta stricta. Posibile afectiuni gastro-duodenale, crize de apendicita sau reactii brutale de respingere a unor alimente, mirosuri sau gusturi care le starnesc repulsie ori chiar reactii alergice.

Din 10 iunie, dupa-amiaza, Jupiter va reveni la mersul direct si va spori calitatea proceselor lor mentale permitandu-le progrese in invatare, cunoastere, cercetare, creatie, afirmare de sine prin prestatii de inalta tinuta stiintifica, culturala sau morala.

Intre 13 iunie, dupa ora 02:45′ si prima parte a zilei de 15 iunie, Luna, in tranzit prin semnul Varsatorului, va da celor ce apartin acestei zodii, o buna dispozitie care se poate traduce printr-un fel de a fi simpatici si cooperanti, o stare organica buna ori o forma psihica excelenta.

Intre 15 iunie, dupa ora 13:18′ si 16 iunie, nu sunt excluse veniturile rezultate din plata unor activitati desfasurate cu mai multa vreme in urma, de la care, cum zice romanul, aproape ca-si luasera gandul ca se vor mai face vreo data. In aceasta stare de bine, Varsatorilor le poate trece prin minte sa-si renoveze casa, sa se mute ori sa faca interventii menite sa le imbunatateasaca conditiile locative.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...