Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 10-16 Ianuarie 2015


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 10 – 16 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 10 si 11 ianuarie, unii Varsatori pot fi coplesiti de ganduri si de spaime rezultate din calculele facute cu creionul pe hartie, adica cu multa responsabilitate si luciditate, cu privire la bani, venituri, cheltuieli, resurse, rezerve sau crize iminente.

Dupa 12 ianuarie, Marte va intra in casa banilor din munca proprie si va deschide alte perspective, ridicand alte probleme, pe baza altor evenimente ce privesc munca, salarizarea, stabilitatea institutiei unde lucreaza. Pot primi o mana de ajutor mai ales in ipostaza unui sfat avizat, a unei consultatii date de catre un specialist in domeniu, mai mult sau mai putin apropiat, Poate fi vorba si de un strain, un “oficial” care se poarta corect, onest si in beneficiul nativului.

In schimb, din dupa-amiaza zilei de 14 ianuarie pana pe 16, la pranz, se instaleaza un flux astral care baga in ecuatie tot ceea ce pana nu demult era un zvon, o impresie trecatoare, o soapta. Acum, ipoteza de lucru indica o structura de natura “feminina” a conflictului degajat de aici: vorbe multe, risipa de impresii, exagerare, teatralitate, impresionabilitate, senzatii tari, trairi launtrice de genul invidie, gelozie. Varsatorii pot fi victimele propriei lor slabiciuni si sa cedeze in fata acestor “scene” pe care unii le provoaca si le joaca de parca ar fi consecinta logica si nedezmintita a faptelor lor.

Ii pun in vina. Dar nu ei sunt de vina. Sunt doar victimele acelora. Logica astrala mai indica o predispozitie spre conflicte cu asociatii, dar mai ales tulburari ale cursului firesc al lucrurilor intr-un conflict personal sau intr-un proces.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...