Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 10-16 Decembrie 2016


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 10-16 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 decembrie (pana la ora 14:41′), comunicare intensa pe diferite planuri, cu persoane diferite, in conjuncturi diferite. Se poate vorbi de o zi agitata in care discutiile si drumurile i-ar putea solicita pe nativi pana la epuizare. Partea buna din aceasta tevatura este ca, pe fondul acestor contacte umane, ei ar putea obtine informatii utile lor, interesante sau si-ar putea mari bagajul de cunostinte.

Intre 10 decembrie dupa-amiaza si 12 decembrie (pana la ora 14:42′), multe dintre intamplarile firesti din familie se vor reflecta in viata lor, implicandu-i personal, obligandu-i sa tina cont, ori de cate ori vor lua o decizie, de dorinta sau interesele unei rude (in principal parinti, fireste, daca acestia traiesc).

Intre 12 decembrie dupa-amiaza si 14 decembrie (pana la ora 14:09′), perioada placuta mai ales pentru cei tineri care vor avea puterea de a se bucura de tot ceea ce le ofera modul de viata curent: o plimbare, o mancare buna, o muzica bun, un film interesant, o petrece, o intalnire romantica.

Perioada nu este insa la fel de favorabila acelor sportivi care vor sustine concursuri si competitii si care vor da dovada de neatentie, care se vor concentra cu greutate in timpul intrecerii si vor fi emotivi, trecand rapid de la o stare de spirit la alta si dand dovada de o nervozitate contraproductiva. Luna Plina va genera sau le va intensifica.

Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie, la pranz, nativii isi vor forma pareri gresite despre persoane, oameni, locuri, fapte legate de locul de munca. De aici si riscul de a actiona gresit daca se vor baza doar pe aceste impresii de meoment neverificate practic.

Stare de sanatate marcata de disfunctii gastrice de scurta durata si intensitate mica. In ultima parte a zilei de 16 decembrie (dupa ora 15:15′), incepe o perioada de posibile incercari, confruntari si conflicte in plan partenerial.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...