Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 1-7 Iulie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 1-7 Iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 1-7 Iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 si 2 iulie dupa-amiaza, nativii vor avea bucuria unor lecturi utile sau revelatoare; unii vor citi de placere, altii ca sa afle raspunsuri la problemele care-i framanta si alti vor cauta autori care sa le permita, prin asimilarea ideilor citite, sa evolueze cultural, moral, spiritual, artistic.

Intre 2 iulie, dupa ora 19, si 5 iulie dimineața, cei care au responsabilitati majore profesionale, au fost investiti cu functii, detin ranguri in ierarhiile socio-profesionale vor fi obligati sa asculte si lucruri care nu le fac placere despre ei si activitatea lor (observatii critice, atentionari, analize riguroase, concluzii ultimative). O data cu intrarea planetei Venus in zodia Gemenilor, la inceputul zilei de 5 iulie, va incepe o perioada de jubilatie interioara de care vor avea parte, in proportii diferite, in functie de varsta si structura individuala, aproape toti Varsatorii. Cei mai multi, vor gasi un prilej de bucurie in tot ceea ce-i inconjoara. Creatorii, interpretii, scriitorii sau ziaristii vor scrie frumos, sensibil, convingator, argumentat iar cuvantul lor va merge la inima cititorilor. Va fi o perioada fertila, in care vor realiza secvente importante si de calitate in proiectele lor.

Intre 5 iulie, dupa ora 08, si 7 iulie seara, posibile intalniri cu scop precis, cu prietenii sau apropiatii care se integreaza intr-o forma de asociere oficiala (fundatie, societate, partid, grup de initiativa). Dorinta Varsatorilor va fi sa se respecte cadrul legal constituit, aratandu-se ostili oricaror abateri de la scopul propus. O data intrat, pe 6 iulie, in zodia Leului, Mercur ii va determina sa afiseze o atitudine de superioritate, sa preia fraiele oricarei discutii sau initiative; moment al orgoliului si al dorintei de a-si etala calitatile si virtutile.

Pe 7 iulie, dupa ora 20:45′, meditatie responsabila asupra felului in care se prezinta in lume si al eficientei muncii lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...