Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Varsator 1-7 Aprilie 2017


Horoscop urania Varsator libertatea

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 1-7 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 1-7 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 aprilie (dupa ora 07:20′) si 2 aprilie seara, perioada mai putin productiva pentru Varsatori care se pot lasa dusi de alean si se pot risipi in tot felul de placeri care nu-i solicita prea tare (filme, divertisment, vizite, petreceri, jocuri, cochetarie). Nici macar pentru o aventura ca lumea nu vor avea energia necesara sa se mobilizeze.

Intre 2 aprilie (dupa ora 21:27′) si noaptea de 4 aprilie, destula stinghereala la locul de munca. Varsatorii nu vor fi in largul lor din varii motive: unii dintre colegii lor vor pleca in conditii dezamagitoare (demisii, restructurari, pensionare), se vor face schimbari in regimul de munca, sefii isi vor impune interesele lor sau ale interpusilor prin directive clare, fara echivoc, care vor avea darul sa le infranga nativilor vointa, mandria sau constiinta. Intr-un astfel de context, revolta lor va fi justificata si, cand va veni momentul potrivit, acestia vor reactiona. Deocamdata, aparent, se vor supune fara sa faca obiectii.

Intre 5 aprilie (dupa ora 00:14′) si 7 aprilie dimineata, intalnirile din familie se vor solda cu scantei, mai ales daca sa abordeaza chestiuni fierbinti, in care interesul material joaca rolul decisiv. Varsatorii, la randul lor, vor fi inflexibili si vor face pe “inabordabilii”, asa…la intimidare.

Pe 7 aprilie (dupa ora 07:20′), jocul minor al intamplarii ii poate conduce, in mod paradoxal, sa speculeze o situatie avantajoasa sau norocoasa din punct de vedere material (o reducere substantiala la o cumparatura/investitie gen masina, casa, utilaj).Pe acesta directie, din 3 aprilie, vor avea suportul astral al planetei Venus care va intra in Pesti, inlesnind castigurile mici, medii sau, uneori, chiar pe cele mari. Nota generala a saptamanii va fi data de conflictele verbale, disocierile sau dizidentele in sanul unor structuri oficiale – profesionale, sociale, politice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Varsator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...